Contact

Bastiaan Gribling:

+31 (0)628570889
bastiaan@cityscapesgallery.nl

Postadres:

Cityscapes Gallery 
Leliegracht 30
1015 DG Amsterdam

Noortje Tan:

+31 (0)652017900
noortje@cityscapesgallery.nl

Cityscapes Newsletter:

Subscribe to Newsletter

NEWS

Het is zo ver!  Na een jaar ‘proefdraaien’ en een vliegende start in 2017 met een spectaculaire expositie in het Burgerweeshuis, de druk bezochte Tropic City Talk met Jolan van der Wiel in Het Scheepvaartmuseum en een uitdagend programma op komst (april 2017: Marjan Teeuwen op het Marineterrein), gaan we nu echt over van Cityscapes Gallery naar Cityscapes Foundation !

Onze doelen blijven:
 
  • Wekken van belangstelling voor 'Kunst die zich richt op architectuur en stad' en 'Architectuur die de titel kunst verdient'.
  • Bevorderen van het discours tussen de kunst- en de architectuurwereld.
  • Het ontwikkelen van een ‘Cityscapes Community’.
  • Aandacht genereren voor (het belang van) kwaliteit van de gebouwde omgeving.

Waarom een Stichting?

  • Een breder activiteitenprogramma.
  • Focus op inhoudelijke ambities i.p.v. commerciele motieven.
  • Naast verkoop van kunst ook andere financieringsmogelijkheden:

  • subsidies van publieke en private fondsen
  • bijdragen van Cityscapes Vrienden

 
Cityscapes Friends

Om de activiteiten van de Stichting mogelijk te maken vragen we aan alle Cityscapes Vrienden en iedereen die belang stelt in onze activiteiten om naar betrokkenheid en vermogen bij te dragen. We denken hierbij aan een drietal ‘Vriendengroepen’.

'Cityscapes Friends' doneren jaarlijks tenminste 50 euro, in de vorm van aankoop van een Cityscapes Special Edition  of als directe donatie.

'Cityscapes Builders' doneren jaarlijks tenminste 250 euro, in de vorm van aankoop van een werk uit de ‘Cityscapes Builders Selection  of als directe donatie. 

'Cityscapes Patrons' doneren jaarlijks tenminste 2.500 euro, in de vorm van aankoop van een kunstwerk uit de ‘Cityscapes Patron Selection’ of als directe donatie.

Vrijwilligers 
Met het oog op het ontwikkelen van een ‘Cityscapes Community’ nodigen we, los van de financiële bijdrage, belangstellenden uit als vrijwilliger bij te dragen aan onze activiteiten. 

Klik  HIER  als u interesse heeft om ‘Cityscapes Vriend’ te worden.