CITYSCAPES SUPPORTERS

CC Talk 02 small


Om de diverse activiteiten van Cityscapes Foundation mogelijk te maken vragen we aan alle Cityscapes vrienden en iedereen die belang stelt in ons programma om naar betrokkenheid en vermogen bij te dragen. U kunt ons steunen middels een (fiscaal aftrekbare) donatie of door een kunstwerk te kopen uit de ‘Cityscapes Selection’ die we voor de Cityscapes Vrienden hebben samengesteld.  

We onderscheiden drie ‘Vriendengroepen' waarvoor u zich nu kunt aanmelden als u Cityscapes Foundation wilt steunen:


A. Cityscapes Friends 

De ‘Vrienden’ doneren jaarlijks een bedrag van tenminste 50 euro als directe donatie of in de vorm van aankoop van een van de Cityscapes Special Editions (bv de hierboven afgebeelde foto ‘Church, Calais' van Henk Wildschut). Onze 'Friends' krijgen een aantrekkelijk pakket aan activiteiten en kunst aangeboden.

>>  Hier vindt u nadere informatie over de Cityscapes Friends en de kunstwerken die we aanbieden in de 'Cityscapes Friends Editions'.  
 

B. Cityscapes Builders  

De 'Bouwers’ doneren jaarlijks tenminste 250 euro, als directe donatie of in de vorm van aankoop van een werk uit de ‘Cityscapes Builders Selection’. De ‘Cityscapes Bouwers’ krijgen een uitgebreid pakket aan activiteiten en kunst aangeboden.

>>  Hier vindt u nadere informatie over de Cityscapes Builders en de kunstwerken die we aanbieden in de 'Cityscapes Builders Selection'.  

C. Cityscapes Patron’s  

De ‘Patroonen’ doneren jaarlijks tenminste 2.500 euro, als directe donatie of in de vorm van aankoop van een kunstwerk uit de ‘Cityscapes Patron Selection’. De ‘Cityscapes Patron's worden op de website van de Foundation vermeld en krijgen het meest uitgebreide en exclusieve pakket aan activiteiten en kunst aangeboden.

>>  Hier vindt u nadere informatie over de Cityscapes Patron's en de kunstwerken die we aanbieden in de 'Cityscapes Patron's Selection'.